News Flash:

Cine este vedeta care si-a dorit o viata in slujba lui Dumnezeu. Femeia a fost respinsa din cauza aparitiilor „deocheate”

6 Iulie 2022
543 Vizualizari | 0 Comentarii
calugarite

O vedeta de la noi din tara isi dorea un viitor in slujba lui Dumnezeu. Cand era doar o adolescenta visa sa devina calugarita, sa isi dedice toata viata credintei, dar se pare ca planul ei s-a schimbat.


Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din tara. Celebra actrita se bucura de mare succes si acum, chiar daca nu mai este prezenta prea mult pe micile ecrane. Ce putini stiu despre ea este, insa, ca este o femeie foarte credincioasa, cu multa credinta in Dumnezeu, care posteste ori de cate ori are ocazia.

Se pare, insa, ca Nicoleta si-ar fi dorit sa se calugareasca intr-o manastire inca de cand era in liceu. A visat mereu sa se apropie de Dumnezeu cand era mica, dar mai apoi si-a schimbat perceptia. A avut diferite job-uri, a vazut cat de usor se pot face banii si asa a ajuns sa faca cu totul altceva si sa renunte la ideea ei.

„La 18 ani imi imaginam ca o sa fiu intr-o manastire, calugarita. Vorbesc serios. Tot liceul asta am visat. Sa devin calugarita. Dar intre timp am mai facut niste job-uri pe langa scoala, pentru ca aveam nevoie de bani, nu aveam o viata chiar roz. Cand am vazut ca pot face bani usor, muncind, mie nu mi se parea ca era o munca.

Era o placere sa ma duc sa lucrez ca hostess, sampling, imparteam tot felul de pliante pe la stopuri. Imi mai luam si cate o injuratura ca ii deranjam la geam, mai stateam la cate o gura de metrou, stateam in curent.”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit fresh24.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006813 (s)