News Flash:

La trei ani de la moartea lui Mihai Constantinescu vaduda lui face declaratii incendiare: “Semne mai existau”

6 Iulie 2022
419 Vizualizari | 0 Comentarii
292366041 626127188878170 271470097892960986 n

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret a făcut furori în timpul vieții atât printre copii, cât și printre adulți. După aproape trei ani de la dispariția sa, văduva a făcut dezvăluiri uimitoare despre cel căruia i-a fost alături până în ultima clipă.

Mihai Constantinescu, final de viață tragic

Mihai Constantinescu a murit în urmă cu aproape trei ani, când toată lumea spera că se va vindeca. Problemele de sănătate se agravaseră considerabil în ultima perioadă, motiv pentru care a stat în comă luni întregi. În final, a decedat după un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Ultimele luni ar fi fost foarte grele pentru artist, deși toți cei dragi sperau că își va reveni. Soția lui a stat mereu alături de el, nu l-a părăsit nicio clipă, nici atunci când era obosită. A tot sperat că va fi mai bine, că va reuși să învingă boala, dar sfârșitul a fost unul dureros.

“În ultimele două luni a fost în comă profundă. Semne mai existau, tot speram să-și revină. Se mai întindea, căsca, nu știu dacă mă auzea, doctorii spuneau că nu, dar eu credeam că da. Îi citeam rugăciuni, îi povesteam… Medicii spuneau că sunt reflexe involuntare. Am suferit și eu, la rândul meu. Mă gândeam că, la cât bine a făcut omul acesta, nu merită să se chinuiască atât.”, a povestit Simona pentru ego.ro.

Viața fără Mihai Constantinescu

După moartea artistului, Simon Secrier a continuat să locuiască în casa în care a locuit alături de Mihai Constantinescu și nu a făcut nicio modificare, pentru că vrea să își amintească mereu de el. Văduva este complet răpusă de durere de când soțul ei a plecat din această lume și spune că nu are de gând să își refacă viață, pentru că nimeni nu îl poate înlocui pe marele artist.

Văduva susține că nici nu vrea să audă de altă relație, pentru că nu are nevoie de nicio persoană cu care să își împartă suferința. Cât despre un copil, nu ia deloc în calcul să înfieze unul, pentru că nu mai are vârsta și nici răbdarea necesare pentru o asemenea responsabilitate. Are o pisică pe care o iubește mult și cu care își mai pierde timpul.

”Este greu să îl înlocuiești pe Mihai cu altcineva. În sufletul, inima și în mintea mea este doar el. Mă simt bine așa, nu mă gândesc la o prietenie de genul acesta. Nu vreau să-mi împart suferința cu altcineva, este doar a mea. Nu m-am gândit să înfiez un copil, mâine-poimâine fac 50 de ani, nici nu știu dacă aș putea înfia la vârsta aceasta, dar am nepoți și mă bucur de ei”, a declarat Simona Secrier pentru aceeași sursă.

Simona Secrier a povestit și că îl visează destul de des pe Mihai Constantinescu și mărturisește că dorul pentru artist este foarte mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1066 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041278 (s)