News Flash:

Scandalul continua. Amber Heard il cheama, din nou, pe Johnny Depp la tribunal. Ce vrea actrita de data asta

6 Iulie 2022
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Amber

Au trecut saptamani bune de cand s-a aflat verdictul in cazul lui Amber Heard. Actrita a pierdut procesul in fata lui Johnny Depp si cred ca i s-a facut o nedreptate. Mai mult, aceasta da vina pe impactul pe care popularitatea lui Johnny Depp l-a avut in online.

Amber Heard continua sa apara la televizor si sa ofere interviuri, chiar dacp procesul ei s-a incheiat. Actrta vrea sa ii convinga pe toti ca verdictul nu a fost deloc unul corect si ca juratii s-au lasat influentati de atitudinea din online a fanilor lui Johnny Depp.

„Chiar inteleg. Este un personaj indragit si oamenii simt ca il cunosc. Este un actor fantastic. Nu-mi pasa ce crede cineva despre mine sau ce judecati vreti sa faceti despre ceea ce s-a intamplat in intimitatea casei mele, in casnicia mea, in spatele usilor inchise. Nu presupun ca o persoana obisnuita ar trebui sa stie aceste lucruri. Asa ca nu o iau personal.”, a declarat actrita. 

Amber Heard a pierdut procesul si, odata cu el, si rolul din „Aquaman”. Pana mai ieri, averea ei era estimata la 8 milioane de dolari, dar acum, pe toate site-urile de specialitate, Amber figureaza cu -8 milioane. Asta pentru ca trebuie sa ii dea lui Depp cele 13 milioane de dolari.

Amber nu se lasa convinsa cu una, cu doua si deja a contestat verdictul primit in urma cu cateva saptamani. Actrita considera ca i s-a facut o nedreptate si ca verdictul impotriva sa este nesustinut de dovezi. Mai mult, echipa ei de avocati a facut cateva „sapaturi” si a aflat ca  unul dintre jurati nu avea legitimitatea de a se afla acolo. Momentan, echipa lui Johnny nu se alarmeaza, dar sustine ca se astepta la o astfel de mutate din partea lui Amber.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.3867 (s) | 32 queries | Mysql time :1.279328 (s)