News Flash:

Andreea Mantea, oprita in trafic de catre un echipaj de politie. „Aratati de parca ati consumat prea mult alcool”

6 Iulie 2022
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea 1

In ultima perioada, Andreea Mantea are programul din ce in ce mai incarcat. Vedeta ajunge acasa tarziu, in noapte, iar oboseala se citeste pe chipul ei. Recent, aceasta a fost oprita de catre un echipaj de politie, iar seara ei s-a incheiat fix asa cum se nu se astepta. 

Andreea Mantea nu a luat nicio secunda pauza de la ceea ce ii place sa faca cel mai mult. Bruneta s-a intors pe platourile de filmare de la Kanal D, iar cei care o urmaresc stiu ca aceasta petrecere marea majoritatea a timpului departe de casa. Emisiunea pe care aceata o prezinta este una destul de intensa, iar filmarile dureaza destul de mult. Tocmai de aceea, Andreea a apelat la ajutorul unui sofer pentru a o aduce acasa pentru a nu cauza probleme in trafic din cauza oboselii. 

Ieri seara, Mantea si soferul ei au fost opriti de un echipaj de politie si se pare ca oboseala de pe chipul celor doi le-ar fi cauzat probleme. 

(...) Si ce credeti? Nu ne-a oprit Politia ore in sir de condus, nicaieri unde am fost si cand am ajuns la noi la intersectie, de mai aveam 2 minute pana acasa, hop si ei. (...) I-au zis soferului ca se vede ca a consumat mult alcool si ca asta le inspira fata lui. (...) Bineinteles, rezultatul a fost negativ. (...) Ne-am amuzat foarte tare, asa o sa-i zic soferului meu de acum inainte, gata (....)", a povestit Andreea Mantea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005151 (s)