News Flash:

Pique este de domeniul trecutului. Shakira a gasit deja un inlocuitor pentru fostul ei partener

6 Iulie 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Shakira

Shakira demonstreaza cu orice final este un nou inceput. Artista nu sta sa planga dupa Pique. Din contra, se distreaza de minune in vacanta. Aceasta nu este singura, ci este insotita de un barbat misterios care a ridicat multe semne de intrebare in online.

Shakira este singura si disponibila. Artista nu mai vrea sa auda de Piqué, mai ales dupa ce s-a zvonit ca motivul separarii lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak si-a facut bagajele si a parasit cuibusorul de nebunii saptamanile trecute. Artista nu doar ca s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa.

Shakira a ales sa locuiasca la Miami, intr-o vila de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri departare de fostul ei iubit, artista spera sa isi gaseasca linistea de care avea nevoie. 

Din imaginile aparute deja pe internet, pare ca Shak este mai fericita ca niciodata. Jurata de la „Dancing with myself” este in vacanta si, asa cum era de asteptat, nu a putut rata ocazia de a face surf. Acesta este unul dintre sporturile preferate ale vedetei, iar copiii ei pare ca deja mostenesc acest talent de la mama lor.

In imaginile surprinse de paparazzi, se poate observa cum Shakira flirteaza cu unul dintre instructorii de surf din Spania. Momentan, nimeni nu a declarat nimic, dar nu este exclus ca intre cei doi sa se infiripe ceva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007075 (s)