News Flash:

Adela Popescu, secretele unei casnicii fericite. Ce sfaturi le da vedeta tuturor cuplurilor

6 Iulie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi si par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au devenit parinti pentru a treia oara acum cateva luni si, desi multi se asteptau ca viata lor sa devina un haos cu trei pici, Adela si sotul ei demonstreaza ca atata timp cat exista intelegere si ajutor reciproc, totul este posibil.

Radu este un tatic foarte devotat, iar asta nu o spune el, ci sotia lui. Adela a declarat cu fiecare ocazie pe care a avut-o ca Radu Valcan este sotul perfect si tatal ideal. Prezentatorul de la Antena 1 se implica 100% in cresterea si educarea celor mici si este parintele grijuliu de situatie. Recent, vedeta a povestit ca are anumite secrete la care apeleaza atunci când vrea sa mentina flacara iubirii aprinsa. Desi au trei copiii si ani buni de relatie in spate, intre cei doi nu exista monotonie. Adela i-a sfatuit pe cei care o urmaresc sa urmeze exemplul ei.

„Am reusit, eu si Radu, sa ne armonizam, sa fim pe aceeasi lungime de unda. Sau in care am avut norocul sa ni se intample asa.
Au fost vacante in care am avut toate cele de mai sus, dar nu eram noi in cel mai bun mood, asa ca pe acelea aproape ca le-am uitat.
Morala: faceti tot ce va sta in putinta sa pastrati veselia in casa voastra, in relatia voastra, in familia voastra.
Puneti muzica, gatiti impreuna, incepeti un serial in doi, stabiliti o zi pe saptamana in care sa aveti un moment doar voi, partenerii.
Din armonia voastra se naste o viata in armonie.☺️
Nici noua nu ne iese mereu, dar merita fiecare moment in care realizam ca e mai bine sa ne fie bine decat sa avem dreptate.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004446 (s)