News Flash:

Cine a postat pe internet pozele cu Anamaria Prodan dezbracata. Impresara a aflat totul. „La Politie totul a fost aranjat”

3 Decembrie 2021
667 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este din nou in mijlocul unui scandal de proportii. Nici bine nu s-a lamurit divergenta cu fostul sot, ca acum un alt conflict bate la usa. De cateva ore, pe internet circula cateva imagini cu sexy impresara dezbracata, asa ca fosta partenera a lui Reghecampf a luat atitudine.

Cineva o saboteaza pe Anamaria Prodan. Recent, internetul s-a umplut de poze cu sexy impresara in ipostaze sexy, fara haine. Anamaria este constienta de atuurile ei fizice, dar niciodata nu s-a afisat pe retelele sociale atat de indecenta sau fara haine. Vedeta nu a stat prea mult pe ganduri si si-a dat seama din prima ca singura persoana care avea astfel de poze in telefon este fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf. Impresara nu are de gand sa renunte prea usor, asa ca va merge cat mai departe cu investigatia, iar cel responsabil de publicarea acestor imagini va plati cu varf si indesat.

„Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru sotul meu, Laurentiu Reghecampf, dupa ce venisem de la sala. El era singurul care le detinea. Nu am sa cred in viata asta ca el este cel care le-a trimis, cum incearca toti sa insinueze. Eu deja stiu cine a dat aceste fotografii. Stiu cum au ajuns in presa, stiu cine le-a distribuit. Stiu ca sunt venite si din partea respectiva, din galeria Stelei. Stiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problema, avocatii mei deja s-au ocupat, la Politie a fost totul aranjat, si povestit, si scris.

Nu-i niciun fel de problema. In cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii si cine le-a luat din mail-ul sotului meu, va plati. Nu-i niciun fel de problema! In timp foarte, foarte scurt', a transmis Anamaria Prodan pentru Click.ro.
 

sursa foto: SpyNews


click ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)