News Flash:

Andi Constantin de la ”Burlacul” nu accepta femeile care isi editeaza pozele. Ce a avut de spus la adresa lor

3 Decembrie 2021
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Andi Constantin

Andi Constantin a facut senzatie atunci cand plecat in Thailanda pe post de ispita. Cateva luni mai tarziu, acesta a schimbat macazul si a ajuns sa devina barbatul singur care isi cauta sufletul pereche. Desi a fost protaginistul emisiunii cu aceeasi tematica, Andi nu a fost convins de nicio domnisoara si s-a intors in tara tot singur. Andi nu duce lipsa de propuneri din partea sexului frumos, dar se pare ca are cateva pretentii.

Andi a ajuns in marea finala de la Burlacul alaturi de Ana Bene si, in timp ce multi se asteptau sa-i vada deja in fata altarului, se pare ca altul a fost deznodamantul lor. Andi Constantin a tinut sa precizeze ca vina pentru cele intamplate este numai a lui. Burlacul a avut numai cuvinte de lauda la adresa Anei, care a dat dovada de multa rabdare.

'Vreau sa ii multumesc acestei femei, pentru rabdarea, puterea si bunavointa pe care o poarta in ea! Stiu, exista unele persoane, care ar fi facut totul mai bine ca mine. Persoane care ar fi ales altfel decat mine, persoane pentru care, de pe canapeaua lor, totul parea mai usor.

Recent, burlacul a fost invitat intr-o emisiune online, acolo unde a vorbit fara perdea despre cele mai picante subiecte din viata lui. Tot la „Fara filtru”, Andi a vorbit pentru prima data despre lucrul care il deranjeaza cel mai mult la o femeie.

„La mine, cel mai mare red flag este atunci cand vorbesc cu cineva pe social media si vad flitru. Daca este filtru in toate pozele, poti sa-mi spui tu din Tolstoi. Nu ma intereseaza!”, a declarat Andi Constantin in podcast-ul „Fara filtru”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)