News Flash:

Ramona Olaru, declaratii despre primul ei job. „N-am facut niciodata videochat”

3 Decembrie 2021
745 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru este plina mereu de energie buna si emana un vibe pozitiv, dar asta nu inseamna ca are parte numai de momente roz in viata ei. Asistenta de la Neatza a povestit de multe ori pe Instagram ca incearca mereu sa puna un zambet pe fata celor care o urmaresc zi de zi si ca, de cele mai multe ori, se incarca cu mesajele de admiratie pe care le primeste de la fani.

Ramona a avut o vara plina si, chiar daca proiectul Neatza a avut parte de aproximativ o luna de vacanta, Ramona nu s-a putut relaxa la fel de mult ca si colegii ei. Asistenta de la Neatza a pus mana si pe proiectul Splash! Vedete la apa, acolo unde ipostaza de prezentatoare a facut-o sa faca saptamanal naveta Bucuresti-Bacau pentru a filma. Acum ca s-au mai linistit apele si ca a reinceput Neatza, Ramona are mai mult timp liber, dar asta nu inseamna doar relaxare. Frumoasa blondina are campanii peste campanii si aproape ca nu trece nicio zi fara ca aceasta sa nu mearga la shooting-uri pentru promovarea diverselor branduri.

Ramona nu a uitat de unde a plecat. Frumoasa asistenta a lucrat de la varsta de 12 ani si nu regreta nimic din parcursul ei. Fiecare etapa a avut importanta ei si fara ele nu ar fi ajuns omul de azi. Ramona a povestit despre primul ei job in emisiunea de pe Youtube pe care o modereaza Omul cu Tourette, castigatorul iUmor.

„Ospatarita. Bine, asta daca ne refim la job de lunga durata. Daca ne referim la munca asa, a fost la sapa. De la 12 ani muncesc. Am fost ospatarita la Slobozia pentru ca acolo am terminat liceul si trebuia sa muncesc ca sa am bani pentru mine”, a spus Ramona in podcastul lui Andrei Ungureanu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006572 (s)