News Flash:

Ce tarif de nunta are Maria Carneci? „Ma consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat” 

17 August 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Carneci


Maria Carneci este una dintre cele mai iubite si apreciate interprete de muzica populara din tara noastra, cu un repertoriu vast, care canta si incanta romanii in emisiunile televizate in care este invitata, precum si de fiecare data cand apare la un eveniment privat. Iata ce tarif are vedeta si cat trebuie sa platesti daca vrei ca Maria Carneci sa-ti cante la nunta.

Ce tarif de nunta are Maria Carneci
Pe langa faptul ca este un artist desavarsit, Maria Carneci are si un fel de-a fi prin care se face placuta oricand, oriunde, fata de oricine. Publicul din Romania o iubeste, acesta fiind si motivul pentru care Maria Carneci este des invitata in emisiuni tv si la evenimente in toata tara. Daca vrei ca indragita interpreta de muzica populara sa-ti cante la nunta, trebuie sa scoti din buzunar intre 1.200 si 2000 de euro.

Tariful Mariei Carneci difera in functie de durata si tipul evenimentului. Avand in vedere preturile care se practica in Romania, in lumea artistilor, am putea spune ca tariful Mariei Carneci este unul mic, raportat la talentul sau si la atmosfera pe care o creeaza acolo unde este chemata sa cante.

Maria Carneci este unul dintre putinii artisti din Romania care si-au pastrat modestia si nu au uitat de unde au plecat. Intr-un interviu pentru Taifasuri.ro, artista a vorbit despre copilariei ei si viata alaturi de parinti.

Maria Carneci, o artista care si-a pastrat modestia
Iata ce spunea interpreta de muzica populara despre copilaria ei si casa parinteasca. Privind in urma, Maria Carneci este de parere ca a avut o copilarie perfecta si peste toate, a primit de la parintii ei, o educatie care au modelat-o ca adult in asa fel incat succesul nu a schimbat-o niciodata.

„Sa stiti ca nu am avut o copilarie luxoasa. Am trait modest, dar foarte curat. Nu am copilarit cu papusi Barbie, masinute sau biciclete, dar jucariile pe care le aveam ni le confectionam singuri, din carpe. Pentru mine valoreaza infinit mai mult decat cele de astazi. Dar, asa cum a fost, copilaria mea a fost perfecta. Educatia o ai din familie si gratie acesteia ma consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!”, a povestit Maria Carneci pentru taifasuri.ro.

Cu toate ca este una dintre cele mai mari interprete de muzica populara din Romania, Maria Carneci se considera o persoana normala, nu are aere de vedeta si este de o modestie exemplara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)