News Flash:

Ce parere are Oana Zavoranu despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe? ”Din respect nu o sa spun ce stiu!”

21 Octombrie 2021
794 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a anuntat ca se intoarce cu forte proaspete pe Youtube si s-a tinut de cuvant. Diva s-a lasat asteptata, dar pana cand si-a lansat al doilea sezon din emisiune, Oana a preferat sa vorbeasca cu fanii pe Instagram. Oana este recunoscuta in mediul online pentru sinceritatea cu care abordeaza anumite subiecte, iar de data asta nu s-a putut abtine si a facut cateva afirmatii despre divortul momentului.

Anamaria Prodan si Reghe sunt pe buzele tuturor. Cei doi au decis sa divorteze, iar aceasta veste i-a luat prin surprindere pe multi. Oana Zavoranu este una dintre vedetele care si au exprimat parerea despre separarea celor doi, dar cu anumite retineri. Zavo a spus ca nu va comenta prea multe despre asta, mai ales ca ii respecta foarte mult pe cei doi si ca, din principii, nu vorbeste niciodata despre divorturi.

”N-am sa fiu ipocrita sa spun ca nu stiu despre ce este vorba. N-am sa spun treaba asta. Stiu totul, absolut totul, cu lux de amanunte. (…)

Dintr-un respect pentru cel ce a fost odata cuplul Anamaria si Laurentiu, am sa o spun doar in emisiunea mea: Nu am sa vorbesc niciodata despre problemele celor doi! Eu, daca mananc o data la masa unor oameni, si mie Laurentiu mi-a pus o data sa mananc, eram la ei la Snagov, consider ca nu am de ce sa ma bag intr-o chestiune atat de dureroasa, murdara, grea, grava.

Repet, stiu tot. Dar nu cred ca m-ati vazut vreodata bagandu-ma in familiile altora si comentand divorturi. Nu ma intereseaza treaba asta. (…) Stiu totul cu lux de amanunte.

Mai departe, cine are dreptul sa vorbeasca despre treaba asta sunt Anamaria, Laurentiu, fiicele ei, fiul lor si baiatul lui Laurentiu din prima casatorie. Le doresc foarte multa sanatate si putere de a merge mai departe ambilor.”, a mai zis ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006583 (s)