News Flash:

Smiley i-a pus la punct pe fanii care il trag la raspundere. Cand o va arata acesta pe fetita lui? ”Dar sa faci bani cu ea... ”

21 Octombrie 2021
414 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Fetita lui Smiley si a Ginei a fost mai asteptat bebelus din online. Cei doi au postat imagini cu Josephine, dar urmaritorii vor sa vada chipul micutei, asa ca de mai bine de sapte luni ii asalteaza cu intrebari pe proaspetii parinti.


Smiley si Gina Pistol traiesc cea mai frumoasa, dar si cea mai intensa perioada din viata lor. Cei doi isi impart timpul si atributiile astfel incat sa petreaca cat mai mult timp langa micuta lor. Atat Gina, cat si Smiley au vorbit realist despre provocarile si despre problemele care au venit la pachet cu statutul de parinti si au recunoscut ca nu este totul asa roz cum pare sau cum arata altii pe Instagram.


Pana acum, cei doi nu au postat nicio imagine cu chipul lui Josephine, iar in timp ce unii urmaritori o critica pe Gina pentru alegerea asta, altii il asalteaza pe Smiley cu tot felul de intrebari. Artistul a decis sa lamureasca curiozitatea multora si a raspuns pe Instagram la intrebarea ”cand ne arati fetita? ”Cand isi va face cont de Instagram!”

Nu este pentru prima data cand Smiley si Gina se confrunta cu astfel de probleme. Inca de cand au inceput sa promoveze anumite produse pentru bebelusi cu ajutorul lui Josephine fara sa-i arate fani, fanii au reactionat. Cei care ii urmaresc pe cei doi considera ca aceastia nu sunt suficient de asumati pentru a alege o tabara concreta: fie sa renunte la reclame, fie sa faca reclame, dar sa ii arate in sfarsit fata celei mici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)