News Flash:

Lidia Buble, socata de ce a descoperit in Asia Express. Cat s-a ingrasat artista in doua saptamani de competitie?

21 Octombrie 2021
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble si sora ei, Estera nu se asteptau sa participe la cursa pentru ultima sansa. Cele doua au fost votate de colegii lor si astfel au ajuns sa traiasca pe propria piele presiune acestei curse. Surorile Buble stiau de la inceput ca nu mai au scapare si ca de data asta piatra va fi rosie, asa cum le-a arata Irina inca de la inceputul ultimul stage din Turcia.

Ultimul stage din Turcia a trimis-o pe Lidia Buble direct in cursa pentru ultima sansa. Lidia si sora ei nu se asteptau sa fie nominalizate, iar piatra rosie care se arata la finalul cursei le-a motivat si mai mult. Cele doua au concurat cu Patrizia si fiul ei si cu Zarug si Lorelei. Lidia este extrem de competitiva si a profitat de fiecare secunda pentru a fi prima care ajunge la Irina. Si a reusit.

Probele din cursa pentru ultima sansa nu au fost deloc usoare. Fetele au trebuit sa rezolve probleme de matematica si sa porneasca pe drumul recordurilor stabilite de turci. La un moment dat, una dintre probe a inclus si cantarirea concurentilor, astfel incat greutatea lor sa ajunga la un anumit plan. Pentru Lidia, asta a fost cel mai demoralizant moment. Artista s-a urcat pe cantar si a constientizat ca are 58,3 kilograme, adica s-a ingrasat 5 kilograme in cateva saptamani de competitie.

Dupa ce s-a difuzat cursa la tv, Lidia Buble le-a spus fanilor ca aceasta a fost de departe cea mai grea cursa pentru ultima sansa si ca din cauza probelor fizice dificile s-a ales si cu o hernie de disc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005135 (s)