News Flash:

Ilie Nastase a ramas singur din nou. Cum i-a dat Ioana vestea despartirii?

21 Octombrie 2021
696 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana si ILie Nastase

Ilie Nastase nu a dus niciodata lipsa de femei frumoase in viata lui. Tenismenul le atrage pe toate ca un magnet, iar dupa despartirea de Brigitte, Ilie si-a gasit imediat alinarea in bratele Ioanei. Cei doi pareau ca au o viata perfecta si lipsita de griji, doar ca cei din anturajul lor au inceput sa intre la banuieli, iar cea care a spus adevaraul despre relatia ei a fost chiar Ioana.

Ioana se pare ca nu mai era fericita de mult timp alaturi de Ilie, dar n-a spus nimic. Pana acum. Fosta partenera a lui Ilie Nastase i-a dat vestea departirii acestuia printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook. Aceasta le-a cerut celor care o urmaresc pe retelele de socializare sa-i respecte intimitatea pentru ca va avea nevoie de liniste in perioada care urmeaza. Bruneta a sustinut ca a continuat sa lupte cu speranta ca ceva se va schimba in bine, dar nu s-a intamplat acest lucru.

“Astazi, un capitol din viata mea a luat sfarsit!!! Ma consider o femeie puternica si mandra de faptele mele… rabdarea mea, iertarea mea, vointa si bunele intentii. Pot spune ca aceasta experienta m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar daca a fost nevoie de foarte multa stapanire de sine.

RABDAREA MEA A LUAT SFARSIT!!! Am continuat sa lupt, crezand si sperand ca se va schimba ceva in bine. Va rog sa ma intelegeti ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniste si putina intimitate!!!”, a postat Ioana Simion, pe Facebook.

La randul lui, nici Ilie nu a tacut, doar ca se pare ca vestea l-a luat prin surprindere. “Nu ma intereseaza ce apare, eu nu ma uit in presa, nu ma uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, imi vad de treaba mea. Nu stiu daca are legatura cu mine, nu am ce sa va spun. Eu pot sa va spun doar ca nu ma intereseaza prostiile astea! Daca vreti sa vorbiti cu cine a postat, va multumesc!

Pe mine nu ma intereseaza persoana. Cine posteaza trebuie sa si raspunda! Eu ma uit la televizor si vad ca sunt foarte multi morti (n.r. referire la bilantul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie sa vorbim”, a declarat Ilie Nastase, potrivit fanatik.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004123 (s)