News Flash:

Zarug a dat de pamant cu producatorii Asia Express. ”Nu ne-au lasat decat bani de bilet”

21 Octombrie 2021
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca Zarug si Lorelei au parasit competitia Asia Express. Cei doi isi doreau de mult sa plece si nici nu mai luptau cu aceeasi motivatie. Asta i-a lezat pe unii concurenti care au fost de parere ca trebuiau sa spuna de la inceput ca nu se mai regasesc in format si puteau sa cedeze locul lor lui Connect-R si lui Shift.

Zarug si Lorelei au intrat aseara la cursa pentru ultima sansa. Cei doi stiau de la inceput ca la final ii va astepta o piatra rosie si, totusi, nu au facut nimic sa se salveze. Lidia si Estera au ajuns pe primul loc, iar la o distanta de 2 ore au ajuns si Patrizia cu fiul ei. Zaruh si Lorelei nu s-au grabit deloc pe parcursul probelor si au decis sa se comporte ca si cum ar fi in vacanta. Cei doi au ajuns mult prea tarziu pentru a mai fi asteptati de restul colegilor care se grabeau deja sa plece in Georgie, unde vor avea loc etapele urmatoare.

Cand Zarug si Lorelei au ajuns la careu, tot ce au mai gasit au fost camerele de filmat si productia care se pregatea sa stranga tot in urma lor. ”Sa trec de ziua asta a fost o experienta crunta. Trebuie sa ma prefac ca aceasta zi nu a existat niciodata. Tot ce voiam nu era decat sa se incheie acest calvar infinit, machiavellic. Ne asteapta o alta misiune acum, nu vezi ca nu e nimeni? Ne-au lasat aici rucsacii. Dar ce-nseamna asta, rucsacul ramas in drum? Ne-au lasat doar banii de bilet. Asia Express a fost exact de promitea. Nu e vorba ca nu duc Asia Express. Una e sa duci Asia Express si alta e sa faci performanta”, a spus Zarug la testimoniale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006029 (s)