News Flash:

Ana Porgras l-a uitat pe Zanni. Cine este noul iubit al participantei de la Survivor?

21 Octombrie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni Ana

Ana Porgras si Zanni au ridicat multe semne de intrebare odata cu participarea la Survivor. Cei doi au rezonat foarte bine, iar publicul de acasa a inceput sa creada ca intre cei doi este mai mult decat o prietenie. Dupa ce s-a intors in tara, Zanni a vorbit cu subiect si predicat despre toate fazele care s-au petrecut in Dominicana, dar si despre relatia lui cu Ana.

Zanni si Ana au format cuplul preferat al celor de acasa pe tot parcursul competitiei Survior. De fiecare data cand au avut ocazia, cei doi au vorbit frumos unul despre celalalt si si-au asumat ca intre ei a fost vorba doar despre o prietenie. Zanni a spus ca a fost tentat la un moment dat sa ii mai acorde o sansa Anei si sa depaseasca limita prieteniei, dar ceva a deranjat-o la ea. Mai exact, Zanni nu a putut sa suporte ca aceasta comunica prin mesaje cu Jador si ca isi vorbeau in cuvinte dulci. 

Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog raspunde”. Ii scria romane, ala se supara. Ala traia o gelozie ca „stai cu ala”, o injura ala si ea ii zicea „Hai, ma iubi, ca mai stau si eu putin cu el de show, sa mai apar si eu pe la televizor. Nu stii ca lucrurile se fac de show?!” Si cand am citit asta, nu imi venea sa cred ca este adevarat. M-am uitat la ea, a vazut ca sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a inghitit in sec si se facea ca ploua. Si i-am zis „Ma, Ano, stii ca mereu am fost in mintea mea, puteai sa imi spui, ca nu te judecam”. Si m-am dus in baie sa ma spal pe fata si cand am iesit, in doua secunde a iesit deja din camera si nu am mai vorbit”, povestea Zanni la Teo Show.

Acum, pentru a demonstra ca nu este nimic intre ei, Ana Porgras a plecat in vacanta cu noul ei iubit. Momentan, Ana isi tine iubitul departe de ochii curiosilor si prefera sa se bucure in intimitate de vacanta din Viena.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)