News Flash:

Ce nume au ales Dani Otil si Gabriela Prisacariu pentru fiul lor? Prezentatorul a anuntat asta cu putin timp in urma

24 Septembrie 2021
612 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Gabriela

Dani si Gabriela nu au procedat ca celelalte vedete de pe Instagram si si-au asumat de la inceput ca fiind persoane publice, mereu se va crea suspans in jurul celui mic, asa ca au decis sa il arate din prima. Dani a postat deja cateva imagini cu „Carcel” asa cum il alinta, dar majoritatea celor care il urmaresc asteaptau sa afle ce nume au ales pentru cel mic.

Dani Otil este un iubitor de adrenalina, iar cei care il urmaresc stiu ca acesta adora cursele de masini si face mult sport. Acum ca a devenit tatic, nimic nu se compara cu adrenalina pe care o traiesti atunci cand locuiesti in casa cu un bebelus, iar prezentatorul simte asta pe pielea lui si le-a povestit si fanilor de pe Instagram.

Dani si sotia lui Gabriela au devenit parinti cu acte-n regula. Gabi a nascut acum doua saptamani un baietel perfect sanatos care a facut deja cunostinta cu internetul. Dani nu s-a putut abtine si pe cat se secretos a fost pana acum cu viata lui privata, pe atat de transparent a devenit de cand este tatic. Micutul lui este in centrul atentiei, iar acum ca atat el cat si mamica lui sunt acasa, Dani le povesteste frecvent fanilor prin ce trece de cand este tatic. 

De departe, cel mai asteptat moment de catre toti a fost acela in care prezentatorul va dezvalui ce nume va alege pentru mic. Dani si Gabriela au cazut de acord si au ales ca pe baietelul lor sa-l cheme Luca Tiago.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004632 (s)