News Flash:

Inca o despartire de proportii in showbiz-ul de la noi. ”A venit timpul sa va spun ca... ”

24 Septembrie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Smiley

Perioada pandemiei si tot acest dezechilibru social a testat relatiile multor vedete de la noi, iar cei care au reusit sa treaca cu brio peste acele luni pot spune ca iubirea lor invinge orice. Exceptia de la aceasta regula o reprezinta cei care au supravietuit pandemiei, nu au reusit sa treaca peste acea nepotrivire de caracter.

Mira si Andrei Ivan au inceput sa ridice din ce in ce mai multe semne de intrebare. Cei doi nu se mai afiseaza impreuna la fel de mult ca inainte, iar asta i-a facut pe fani sa se intrebe de multe ori daca nu cumva cei doi s-au despartit.
Mira este una dintre norocoasele artiste care nu se pot plange ca pandemia le-a afectat prea mult. Artista a continuat sa lanseze, piese, videoclipuri, ba chiar si un album, iar acum s-a mutat in casa noua. Daca la inceput, Andrei Ivan, tobosarul din bandul ei era nelipsit din story-uri si a ajutat-o la amenajarea noii locuinte, acum fanii au observat ca aceasta este cam absent. Mira a decis ca cel mai corect pentru fanii ei ar fi sa spuna lucrurilor pe nume si fix asta a facut pe social media.

”Ei bine, a venit momentul sa va spun ca da, ne-am despartit, cum cel mai probabil ati si banuit. Era clar si evident ca nu mai puteam sa o ducem asa la nesfarsit cu ignoranta asta din partea mea fata de intrebarile voastre. Nu e ca n-as fi vrut sa raspund, drept urmare de asta o fac, ci pur si simplu era o zona de ceata si pentru noi. Nu stiam exact daca e gata definitiv,nu am stiut ce sa spunem, ce sa facem si asa mai departe... pe langa faptul ca nu am mai experimentat o astfel de situatie pentru ca nu m-am mai afisat cu nimeni pana acum. In acelasi timp mi se pare fair, desi nu-mi place sa-mi discut viata personala. Dar asa cum v-am dat voie sa faceti parte din povestea mea cu iubitul meu de la vremea aceea, asa mi se pare fair sa va spun si partea aceasta. Ne-am despartit foarte prieteneste, am decis ca nu mai rezonam si nu este nicio problema. Suntem prieteni, ne intelegem foarte bine, tin la el, dar nu a fost vorba de inselat. A fost o relatie frumoasa, am crescut unul langa altul.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004601 (s)