News Flash:

Ce mananca, de fapt, turistii la Costinesti. Dezvaluirile unui tanar care a lucrat la o terasa: “O sa va arat…”

15 August 2022
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
costinesti mancare

Mai multi angajati ai unei terase din Constanta au decis sa rupa tacerea si sa arate ce mananca, de fapt, turistii care merg acolo.

Ce a dezvaluit un tanar care a lucrat la o terasa din Costinesti
Un angajat nemultumit a fost cel care a facut publice acest informatii, pe care le-a trimis si la Protectia Consumatorului.

Tanarul care lucrase la respectiva terasa de pe litoralul romanesc a dezvaluit ca nu si-a primit banii pentru ce a muncit, asa ca a decis sa arate ce alte nereguli mai sunt la restaurantul de la malul marii.

Potrivit Observator, tanarul a dezvaluit ca alimentele erau tinute in soare, la caldura, carnea era depozitata in saci si multe dintre produse erau expirate.


Ciorba erau tinuta in caldura si conform declaratiilor angajatului, mancarea de la acest restaurant este „inceput de moarte sigura”.

„Nu am eticheta, nu am absolut nimic. Inceput de moarte sigura. O sa va arat cata marfa este fara eticheta de expirare, da?”, spune fostul angajat.

Mai mult, un alt angajat al aceluiasi local a informat ca mai multi clienti au avut probleme de sanatate dupa ce au mancat aici.

„Au fost persoane, clienti cazati, care au, nu stiu, au plecat cu toxiinfectie alimentara, cu probleme. Au cerut banii inapoi si asa mai departe”, a mai povestit cineva, conform sursei citate anterior.

Ce alte nereguli exista la terasa din Costinesti. Adolescenti, fortati sa munceasca 16 ore
Dar neregulile privind mancarea nu sunt singurele care exista la aceasta terasa de la malul marii. Angajatul care a facut publice problemele nu este intr-o situatie singulara.

Un alt angajat a dezvaluit ca cei care sunt luati sa munceasca acolo sunt adolescenti care pot fi usor pacaliti si manipulati, care muncesc 16 ore pe zi si mai apoi nici nu sunt platiti pentru ceea ce fac. Ca garantie, tinerilor le sunt luate buletinele.

„Vin copii de 16, 17, 18 ani, din tara, respectiv din zona Moldovei. Care, iti dai seama, ei nu au mai avut un loc de munca in viata lor, ei nu stiu cu ce se mananca. 

Le sunt luate buletinele, efectiv, si le sunt tinute numai ei stiu unde, intr-o camera, undeva, ca si garantie. Deci copii sa lucreze 16 ore pe zi, frate, deci n-ai cum!”, a mai spus un angajat, revoltat.

Inspectorii de la ANPC au amendat localul cu 40.000 de lei si l-au inchis temporar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004622 (s)