News Flash:

Ce lucru ii va interzice Andreea Marin fiicei sale. “Nici eu n-am folosit pana la 18 ani”

26 Mai 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea

Andreea Marin nu se ingrijeste doar de fizicul ei, ci si de psihic. Vedeta a fost mereu preocupata de spiritualitate si a avut grija sa tina la distanta influentele si energiile negative. Andreea a vrut sa fie un exemplu pentru fiica ei, Violeta care creste pe zi ce trece si care se va raporta mereu la mama ei. Tocmai de aceea, vedeta crede ca este o responsabilitate foarte mare pentru ea.

Andreea Marin arata si se simte mai bine ca niciodata. Vedeta este in cea mai buna forma a ei, iar asta pentru ca mereu a avut grija la ceea ce consuma si nu a avut nici un stil de viata haotic. Pentru cei care se intrebau cum se reuseste sa fie atat de energica si sa aiba un ten perfect, Andreea a spus care este secretul ei.

Prezentatoarea TV a dezvaluit faptul ca, la sfarsitul adolescentei, nu se machia deloc si nu simtea nevoia sa-si incarce tenul cu substante puternice. Dupa 30 de ani de cariera, Andreea Marin se poate lauda cu faptul ca nu are niciun rid adanc pe chip.

„Aparitiile mele pe micul ecran au fost inca de la 18 ani si atunci am inceput cu acest obicei. Inainte nu ma machiam deloc. Nici nu era nevoie pe vremea aceea.

Noi nu vedeam lumea asa cum o vedem astazi. Eram mult mai cuminti si pe de alta parte bine ca a fost asa pentru ca ma intreaba multa lume, astazi, la 30 de ani de cariera, cum fac de am tenul curat, fara riduri adanci.

Pai de fapt, despre asta este vorba. Sa nu incepi prea tanara sa-l incarci cu tot ce e toxic. Intr-adevar, in ziua de azi, exista companii care fac tot ce iti trebuie pentru machiaj, cu aceasta latura eco, cu grija pentru mediu, pentru tenul nostru, dar oricum ar fi nu este sanatate 100% atunci cand aplici pe fata ta un produs”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004826 (s)