News Flash:

Ce cadou i-a oferit Dani Otil sotiei sale? ”E cu aroma de care nu gasesti asa usor”

23 Noiembrie 2021
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil a trecut prin una dintre cele mai tensionate perioade. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a trebuit sa treaca unul dintre cele mai grele teste pentru un barbat. Gabriela, sotia lui si-a aniversat recent ziua de nastere, asa ca acesta nu a avut cum sa nu ii faca un cadou pe masura. Dani este constient ca a avut din start un dezavantaj si ca nu o sa se ridice niciodata la nivelul cadourilor primite de la sotia lui. 

Mai in gluma, mai in serios, Dani Otil si-a manifestat mereu latura de Grinch. Chiar si la emisiune a spus ca nu este adeptul cadourilor, cu atat mai putin sa ofere. Cei care urmaresc de ani buni Neatza, sigur isi amintesc de episodul in care acesta a oferit Amaliei, fosta colega de la horoscop, o pereche de incaltari sport pe care acesta ii purtase inainte. 

Totusi, cand a venit vorba de una dintre cele mai importante femei din viata lui, Dani s-a straduit din greu sa ofere un cadou pe masura. Pentru Gabriela, Dani s-a gandit foarte mult cum sa o surprinda, iar raspunsul lui i-a surprins, mai degraba, pe cei din platou.

„Nu suntem o emisiune de dedicatii, dar astazi este ziua sotiei. N-am cum sa sar peste treaba asta. M-am gandit. Eu sunt o fire competitica, in mintea mea sunt mereu intr-o competitie. Nu pot sa nu intru in competitie cu cea mi-a facut cadou sotia. Salamul ala de biscuiti. O sa ma intrebati de ce il compar pe bebelus cu un salm de biscuiti. Arata ca un salam ca e usor de rulat, e lung si, in curand, o sa fie plin de biscuiti. M-am gandit ca daca ii iau un Porche anul asta, unul la anul, alta culoare, tot nu pot sa egalez. I-am luat o crema de picioare. Mi-am zis sa o surprind. E cu aroma de care nu gasesti asa usor. Chiar ma gandesc de ce mai pun astia aroma in cremele de picioare.”, a spus Dani Otil la „Neatza cu Razvan si Dani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009704 (s)