News Flash:

Cate clase are, de fapt, Vladuta Lupau si cum a ajuns sa faca mii de euro din cantat

27 Ianuarie 2022
802 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Desi canta mai mult muzica populara, artista nu se inscrie deloc in tiparul interpretelor in costum traditional. Vladuta vrea sa fie mereu sexy si propusa, iar fanii au incurajat-o de fiecare data, mai ales ca si varsta ii permite.

Vladuta Lupau are tot ce isi poate dori o femeie si o artista de varsta ei. Pe plan profesional ii merge foarte bine, chiar daca a fost pandemie, iar pe plan personal nu are motive sa se planga. Tocmai de aceea, interpreta de muzica populara si-a deschis sufletul in fata fanilor si le-a povestit anumite detalii legate de copilaria si adolescenta ei. Vladuta Lupau, tanara artista, este, de fapt, medic veterinar la baza. A avut chiar si cabinet veterinar. 

„Eu am terminat Facultatea de Medicina Veterinara acum 5 ani. Am ramas la Doctorat, imi pare rau ca am lasat acest domeniu deoparte, imi placea mult. Dar succesul venit odata cu muzica m-a facut sa las deoparte cabinetul. Nu cred ca voi mai face vreodata asta.

Dar si mama si fratele sunt medici veterinari. Tata are ferma, eu am caine, dar din ala mare, de tinut in curte. Parintii mei, bunicii mei, nu au fost prea incantati de faptul ca am ales muzica. Nu au crezut ca o sa am atat de mult succes. A fost o sansa, Dumnezeu a vrut sa fie asa! Oamenii de acasa ma tin in priza, sunt o norocoasa. Bunicul meu canta mereu la nunti, in Maramures. Eu sunt singurul membru al familiei asa de talentat.

Prima experienta legata de muzica a fost la 4 ani, de ziua mamei. Am urcat pe scena si cand a trebuit sa cant am fugit. Se uitau toti la mine, aveam niste emotii. Mult timp am avut aceasta problema”, a povestit Vladuta Lupau, la Vorbeste Lumea.entru prima data sa ma sinucid”, a declarat Mimi in podcastul „Acasa la Maruta”.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008445 (s)