News Flash:

Cat au scos din buzunar Speak, Smiley si Delia pentru vacanta lor din Seychelles

11 Ianuarie 2022
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Vacanta Speak

După muncă și răsplată! Delia, Smiley și Speak au avut un an plin de muzică și de proiecte adiacente și, așa cum se știe deja, ianuarie este luna lor de relaxare. Cei trei artiști nu au mai stat pe gânduri. Și-au luat partenerii și au mers la capătul lumii, într-o destinație de vis.

Delia, Speak și Smiley au dat temperaturile cu minus de la noi pe atmosfera tropicală. Cei trei, alături de partenerii lor au ales să se relaxeze departe de țară, mai exact în Seychelles, o destinație de vis din Africa de Est. Pentru o astfel de vacanță, artiști au scos bani mulți din buzunare. Potrivit celor de la cancan.ro, Delia este cazată la Constance Lemuria din Praslin, un resort de lux din Seychelles, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă în jur de 5.000 de euro.

Delia poate spune că se simte ca acasă în locații exotice și, probabil, că nici ea nu mai știe de câte ori a fost în astfel de locuri. Și încă mai are de descoperit locuri interesante, pentru că e aproape imposibil să vizitezi toate insulele într-un timp atât de acurt. Știm deja că Deliei nu îi plac vacanțele convenționale, în care să stea într-un hotel și să meargă la plajă în fiecare zi. În fiecare vacanță, artista optează pentru unități de cazare în mijlocul naturii și nu se uită la bani când vine vorba despre confort și relaxare. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)