News Flash:

Cat a platit Dorian Popa pentru operatiile estetice de pana acum. Vloggerul a scos din buzunar o mica avere

12 Ianuarie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa le face concurență serioasă femeilor preocupate de aspectul fizic. Iubitul lui Babs s-a uitat de multe ori în oglindă și, acolo unde nu i-a plăcut ce vede, a retușat. Dorian a trecut de multe ori pragul medicului estetician și, la cât de mult este preocupat de aspectul fizic, sigur nu se va opri aici.

Dorian Popa este printre primele persoane de la noi din țară care au apelat la fațete dentare. Atunci, vloggerul s-a confruntat cu un mare val de critici și încă mai există persoane care cred că Dorian și-a pus „gresie” în gură. Modelul lui a fost urmat de multe vedete care au vrut să aibă un zâmbet uimitor și perfect. 

După ce a rezolvat dantura, Dorian Popa a apelat și la implant de păr. Nu unul, ci două, căci a supus intervenției estetice și barba. Pe lângă toate acestea, se mai adaugă și operația de conturare a bărbiei care nu a fost deloc una ieftină. Pentru toate aceste mici sau mari retușuri, Dorian a scos din buzunare, potrivir celor de la click.ro, nici mai mult, nici mai puțin de 50.000 de euro.

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic... o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a povestit Dorian, la acel moment, pe InstaStory.

„În ceea ce privește mandibula, vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină. O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, a completat Dorian Popa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005067 (s)