News Flash:

Care a fost prima proba de anul acesta din competitia „Survivor”. Anuntul pe care l-a facut Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii

14 Ianuarie 2022
422 Vizualizari | 0 Comentarii
survivor

Mai sunt doua zile pana cand fanii adrenalinei vor putea urmari prima editie a competitiei „Survivor”. Saptamana aceasta fiind si saptamana cu marea premiera, telespectatorii vor avea parte de portie tripla de emisiune. Concurentii aflati in competitie au inceput deja filmarile si au trecut si prin prima proba. 

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, anul acesta, lucrurile stau diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. Ambele echipe, atat cea a Faimosilor, cat si cea a Razboinicilor au fost confirmate. Ceea ce nu multa lume stie este faptul ca, anul acesta, regulile sunt mai dure ca niciodata, iar competitia deja a inceput. 

Daniel Pavel a ramas gazda show-ului si in acest sezon. Au aparut deja primele imagini de la Survivor Romania 2022, iar primul joc dintre cele doua echipe, Faimosi si Razboinici, este unul pe apa.

“Aventura se intoarce, mai mare, mai grea si mai puternica! Sa inceapa Survivor Romania 2022!”, anunta Daniel Pavel inainte de primul joc din noul sezon., informeaza fanatik.ro.

Anul acesta, concurentii au o miza mult mai mare pentru care sa lupte. Marele premiu a ajuns de la 50.000 de euro la 100.000 de euro, iar fiecare participant este remunerat saptamanal. Cel care se va apropia cel mai mult de marea finala, va avea ocazia sa se intoarca in tara mai bogat cu nici mai mult, nici mai putin de 20.000 de euro, adica un sfert in marele premiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005833 (s)