News Flash:

Care a fost motivul pentru care toata lumea a crezut ca Mihai Bendeac are o alta orientare sexuala. Actorul a spus tot

11 Ianuarie 2022
457 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

In jurul lui Mihai Bendeac au gravitat mereu fel si fel de teorii, de la faptul ca este gay, pana la faptul ca femeile de la „iUmor” au ajuns departe datorita faptului ca au intrat in contact cu el. Mihai nu a pus la suflet astfel de rautati gratuite, mai ales ca nu este pentru prima data cand le aude. Totusi, un singur subiect l-a deranjat mereu si, cu ocazia podcastului realizat de Maruta, spera ca i-a lamurit pe toti.

Mihai Bendeac nu duce deloc lipsa de idei. Actorul a pus in scena unele dintre cele mai dificile roluri si nu numai. Nu de putine ori, aceasta a creat scenarii pentru emisiunii, dar si personaje de la zero. Notorietatea lui a inceput sa creasca odata cu proiectele tv pe care le are. 

Acum cateva luni, Mihai Bendeac a cedat insistentelor lui Catalin Maruta si au stat de vorba mai bine de doua ore jumatate. Mihai a vorbit deschis despre toate subiecte aruncate la fileu de catre Maruta. Inclusiv despre orientarea lui sexuala.

„Vreti sa va spun ceva despre orientarea mea sexuala? In mod sigur nu sunt hetero sexual. In mod sigur nu sunt gay. Sau, ma rog, homosexual. In mod sigur nu sunt transexual. In mod sigur nu sunt modurile in care se termina cu -fil, sa nu le mentionez.

Totul a plecat de cand eram la «Mondenii», unde faceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Si era prima data cand oamenii vedeau la televizor un actor interpretand un personaj gay! Stiu ca scheciul respectiv a fost primit uluitor. A doua zi toata lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat ca am interpretat personajul atat de bine incat este imposibil sa nu fiu…”, a declarat Mihai Bendeac la podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005183 (s)