News Flash:

Botezatu intervine in divortul Aneimaria Prodan. ”Nu cred ca duce lipsa de barbati”

21 Octombrie 2021
697 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe a zguduit showbizul de la noi. Nimeni nu se astepta ca cei doi sa puna punct unei relatii care parea perfecta. Cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe, care a depus actele de divort fara sa se mai gandeasca de doua ori. Reghe a avut si motive sa faca asta, avand in vedere ca iubita lui, Corina este deja insarcinata. 

Catalin Botezatu este foarte bun prieten cu Anamaria Prodan si au colaborat de multe ori cu succes. Vestea divortului l-a luat si pe el prin surprindere, mai ales ca stia ca intre cei doi soti lucrurile mergeau destul de bine. Catalin a trecut si el la randul lui prin foarte multe relatii, unele s-au terminat amiabil, altele nu, dar stie ca acolo unde exista sentimente nu se poate trece asa usor peste. Tocmai pentru ca are experienta relatiilor si pentru ca este prieten cu Anamaria, Bote si-a permis sa faca cateva afirmatii despre divortul lor.

”Asta este viata. Anamaria este o femeie desteapta. Nu cred ca duce lipsa de un alt barbat. Amandoi sunt extraordinari si imi sunt prieteni. Cu siguranta isi vor gasi echilibrul si vor depasi. Daca sunt sentimente e greu, daca iubesti este greu sa depasesti momentul atat de usor, dar asta este. Cand nu mai e iubire, trebuie sa acceptam infrangerea. E greu, stiu, mi s-a intamplat si mie. Dar viata e frumoasa si trebuie sa ne gandim mereu ca e scurta si trebuie traita la maxim.", a declarat Catalin Botezatu, in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004737 (s)