News Flash:

Inna cere o multime de bani pentru un concert de cateva minute. Tariful se dubleaza cand concerteaza in afara

20 Octombrie 2021
389 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

INNA nu are nevoie de prea multe prezentari. Artista a reusit sa cucereasca intreaga lume cu piesele ei, iar acum, organizatorii celor mai mari evenimente se bat pentru un concert de-ale ei. INNA are agenda destul de plina, asa ca isi permite din cand in cand sa refuze anumite oferte.

INNA a muncit din greu ca sa ajunga astazi sa culeaga roadele. Artista din Neptun nu s-a lasat pana cand piesele ei nu au depasit granitele Romaniei. INNA a fost si este extrem de ambitioasa si perfectionista. Aceste calitati au ajutat-o sa devina una dintre cele mai apreciate artiste de catre publicul international. Iubita lui Deliric sta mai mult plecata decat in tara, iar asta nu pentru ca nu ii place in Romania. Fanii din Mexic, Turcia, Rusia, Grecia, Polonia, Ungaria si nu numai o solicita la spectacole. INNA are un tarif destul de piperat, dar cei care au vazut-o performand pe scena au spus ca show-ul ei merita toti banii.


”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  doua bilete de avion bussines, la distante mai mari de 300 de kilometri, o suita, doua camere single, si 5-7 camere doua camere twin, la hotel de cinci stele si masa pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole care cunoaste onorariile solistilor romani
INNA are un succes fulminat si afara, astfel ca pe scenele internationale, tariful acesteia sufera modificari, de cele mai multe ori dublandu-se chiar. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005423 (s)