News Flash:

Au inceput inscrierile la Universitatea Politehnica. Zece facultati cauta studenti

7 Iulie 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
inscrieri facultate

Absolventii de liceu care au promovat bacalaureatul sunt asteptati sa se inscrie la Universitatea Politehnica. Sunt 10 facultati la care au inceput inscrierile online, pe platforma dedicata.

Marti, 6 iulie, au inceput inscrierile online, pentru ciclul de licenta, pe platforma speciala a UPT. Cei interesati trebuie sa-si creeze un cont de candidat, cu o adresa de e-mail valida. Sunt disponibile aici instructiuni pentru parcurgerea tuturor etapelor aferente procesului de admitere, inclusiv plata taxei de inscriere si a celei de confirmare. 

Un sprijin suplimentar poate fi acordat candidatilor, din 12 iulie, in centrele de admitere din cadrul facultatilor si in centrele zonale de la Colegiul National „Decebal” Deva, Colegiul National Pedagogic „Stefan Odobleja” Drobeta-Turnu Severin, Colegiul National „Traian Lalescu” Resita si Colegiul National „Spiru Haret” Targu Jiu.

La Facultatea de Arhitectura si Urbanism, admiterea se face prin concurs cu proba de verificare a cunostintelor la desen tehnic si liber, iar inscrierea candidatilor (online si fizic) se face in perioada 6 – 13 iulie. La Automatica si Calculatoare, respectiv Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, admiterea se face tot prin concurs cu proba de verificare a cunostintelor la matematica sau proba online bazata pe portofoliu de realizari, inscrierile se fac in perioadele 6 – 16 iulie (online) si 12 – 16 iulie 2021.

La restul facultatilor din UPT, perioada de inscriere este 6 – 19 iulie (online) si 12 – 19 iulie (fizic), modalitatea de admitere fiind concurs de dosare. Candidatii pot trimite unul sau mai multe dosare, in functie de numarul facultatilor din UPT la care doresc sa se inscrie. In cel mult 48 de ore de la transmiterea dosarului, membrii comisiei de admitere vor analiza documentele primite. 

Daca dosarul este complet, vor comunica, prin e-mail, numarul de inregistrare. In cazul in care dosarul este incomplet, vor fi solicitate clarificari.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul Universitatii Politehnica Timisoara, in sectiunea dedicata admiterii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005349 (s)