News Flash:

Orban ii recomanda lui Nica sa demisioneze daca e nemultumit de alegerile de la PNL Timisoara

7 Iulie 2021
359 Vizualizari | 0 Comentarii
ludovic orban si alin nica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii recomanda lui Alin Nica, liderul organizatiei de la Timis sa isi dea demisia daca nu este multumit de modul in care s-au derulat alegerile in organizatia pe care o conduce.

Intrebat ce parere are despre declaratia lui Alin Nica, dupa ce liderul PNL Timis a spus ca Ludovic Orban nu mai e presedintele sau de partid dupa scandalul dintre liberalii din Timisoara, Orban a spus, marti seara, ca daca e nemultumit, Nica trebuie sa isi dea demisia.

„Daca este nemultumit de modul cum s-au derulat alegerile in Timisoara trebuie sa isi dea demisia pentru ca la momentul organizarii alegerilor, colegul meu, Alin Nica, era presedinte si la judet, presedinte si la municipiu, un interimar, nimic de zis.

(…) Nu am avut nicio implicare in organizarea alegerilor de la Timisoara, toate alegerile au fost organizate de conducerea judeteana si municipala, in care domnul Nica era presedinte si la judet, si la municipiu”, a spus Orban.

Acesta chiar a insistat ca „orice s-a intamplat la aceste alegeri este responsabilitatea organizatorilor alegerilor”.

Intrebat daca vor fi validate alegerile de la PNL Timisoara, Orban a precizat ca in statutul PNL „nu exista institutia validarii”, iar o posibila decizie de a dizolva un birou municipal care a fost ales in urma cu cateva zile i se pare „ceva de noaptea mintii”.

„Exista o cale, daca cineva considera ca este nestatutar. Are posibilitatea sa se adreseze Curtii de Onoare si Arbitraj, desi mi s-ar parea ridicol ca organizatorii unei conferinte municipale sa considere ca acea conferinta municipala nu s-a organizat in conformitate cu prevederile statutului”, a mai spus Ludovic Orban.

Sambata au avut loc alegeri pentru conducerea PNL Timisoara, insa sustinatorii celor doi candidati, Cosmin Tabara si Raul Ambrus, s-au certat din cauza delegatilor. Alin Nica a suspendat scrutinul, insa mai multi liberali au ramas in sala si l-au ales pe Raul Ambrus drept presedinte PNL Timisoara.

Ulterior, Alin Nica a declarat ca „setea de putere personala nu poate justifica distrugerea unui partid. Ludovic Orban nu mai este presedintele meu PNL”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004429 (s)