News Flash:

Se inchide, din nou, traficul pe Bulevardul Sudului din Timisoara. Teoretic, pentru finalizarea lucrarilor

7 Iulie 2021
342 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulevardul Sudului din Timisoara

Timp de doua zile, soferii nu vor putea cicrcula cu masinile pe Bulevardul Sudului din Timisoara. Aici vor avea loc lucrari in cadrul proiectului de reamenajare al strazii.

Astfel, Primaria Timisoara anunta ca se va inchide traficul rutier pe tronsonul cuprins între bd. Liviu Rebreanu si str. Maresal C-tin Prezan, incepand cu data de 07.07.2021( de la ora 10) pana in 09.07.2021 (ora 8), astfel:

-în zona zona intersecției bd. Sudului cu bd. Liviu Rebreanu;

– în zona intersecției bd. Sudului cu str. Oglinzilor;

– în zona străzilor laterale perpendiculare pe bd. Sudului.

Va reamintim, se lucreaza de un an pe Bulevardul Sudului, iar santierul este inca in plina desfasurare. Autoritatile locale dadeau asigurari ca la mijlocul lunii iunie lucrarile esentiale vor fi finalizate, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Bulevardul Sudului a intrat in reabilitare la inceputul lunii iulie 2020. A fost largit la 4 benzi de circulatie, intre bulevardul Rebreanu si strada Maresal Prezan (fosta Lidia), iar pe marginea soselei vor fi amenajate parcari si trotuare, dar si piste de biciclete. Valoarea totala a investitiei in modernizarea bulevardului Sudului se ridica la peste 2 milioane de euro si trebuia sa fie gata in 10 luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004034 (s)