News Flash:

Angelina Jolie s-a facut de ras pe covorul rosu. Actritei i s-au aplicat prost niste extensii foarte ieftine

27 Octombrie 2021
570 Vizualizari | 0 Comentarii
Angelina Jolie

Angelina Jolie nu prea face gafe la evenimente, asa ca pentru fani a fost o adevarata surpriza neplacuta sa o vada pe actrita total nepregatita. Aceasta a optat pentru cea mai stralucitoare rochie la premiera filmului in care joaca, dar a uitat un lucru: parul, care nu a aratat deloc bine.

Duminica, la Festivalul de Film de la Roma, Angelina Jolie a acaparat toate privirile, doar ca de data asta nu tocmai pozitiv. Angie a mers la premiera filmului ”The Eternals” si a ales sa poarte o rochie semnata de Versace pe care, din pacate, aproape ca n-a observat-o nimeni. Asta pentru ca Angelina chiar a apelat la persoana gresita pentru a-i pune extensii de par.

Adaosul de par nu s-a potrivit deloc cu nuanta ei naturala de par si a fost aplicat gresit. Fanii au inceput o intreaga dezbatere pe Twitter, acolo unde reactiile au fost unanime. ”Oare sa fi fost hair stylistul lui Jennifer Aniston?”, ”Cum sa o lasi pe Angelina la eveniment sa apara asa?”, au fost doar cateva dintre comentariile internautilor.

La sfarsitul lunii august, Angelina si-a facut pentru prima data cont de Instagram si, ironia sortii a fost ca aceasta a depasit-o pe Jennifer Aniston, fosta iubita a lui Brad. Actrita din ”Friends” detinea pana la acel moment recordul pentru cei mai multi urmaritori obtinuti intr-un timp scurt. Angie nu si-a facut cont pentru a fi influncera sau pentru a postat imagini din intimitate, ci pentru a transmite un mesaj extrem de important legat de situatia femeilor musulmane.

”Aceasta este o scrisoare pe care am primit-o de la o adolescenta din Afganistan. In acest moment, oamenii din Afganistan isi pierd capacitatea de a comunica pe retelele sociale si de a se exprima liber. Asa ca am venit pe Instagram pentru a impartasi povestile si vocile celor din intreaga lume care lupta pentru drepturile fundamentale ale omului.”, a scris actrita pe Instagram la la sfarsitul lui august.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005024 (s)