News Flash:

Andreea Marin si iubitul ei s-au intalnit cu Jennifer Lopez si Ben Affleck. Unde au mers divele?

30 Iulie 2021
664 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea jennifer

Gusturile de diva nu se discuta! Este sezonul concediilor, iar majoritatea vedetelor vor sa ia o pauza de la programul incarcat si sa se relaxeze. Anul acesta, fara doar si poate una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta a fost Italia.

Jennifer Lopez se afla de ceva timp pe continent european si se pare ca nu are de gand sa plece prea curand. Diva este impreuna cu iubitul ei, Ben Affleck. Cei doi au petrecut cei 52 de ani ai lui JLo pe un yach din Saint Tropez, iar acum s-au mutat cativa kilometri mai departe, mai exact in Capri. Incet, dar sigur, Capri devine insula preferata de dive atunci cand vine vorba de lux si relaxare.

Stiind ca JLo le viziteaza tinutul, majoritatea fanilor ei au mers sa o vada pe diva defiland pe strazile pline de istorie. Intamplator, in acea multime se afla si Andreea Marin impreuna cu iubitul ei. Andreea Marin si Adrian Brancoveanu, au aparut in imaginile surprinse de paparazzi si au confirmat pentru Click! intalnirea surpriza cu J.Lo, insa nu au dorit sa ofere mai multe detalii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006689 (s)