News Flash:

Andreea Esca, primele declaratii despre relatia Alexiei Eram cu Tzanca Uraganu. Cum a reactionat vedeta?

24 Septembrie 2021
976 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Esca

Alexia Eram a pus punct relatiei cu Mario Fresh si, chiar daca nu a spus asta cu subiect si predicat, toate indiciile duc la concluzia asta. Acum ca este singura din nou, Alexia este libera sa aleaga pe cine vrea sa ii fie partener, doar ca la final si mama ei, Andreea Esca va avea un cuvant de spus. 

Alexiei Eram ii place suspansul si tocmai de aceea nu ofera un raspuns clar despre relatia pe care o mai are sau nu cu Mario Fresh. Cei doi viziteaza in continuare aceleiasi locuri, cercul lor de prieteni este unul comun, dar fanii nu au putut, totuși, sa nu remarce ca fiica Andreei nu mai este la fel de tandra ca inainte cu Mario si se comporta ca si cum ar fi simpli prieteni. Andreea Esca a avut mereu de spus un cuvant in ceea ce o priveste pe Alexia si, de fiecare data cand a avut ocazia, i-a dat cele mai bune sfaturi.

Invitata recent la o discutie cu actorul Marius Manole, Andreea Esca a facut anumite dezvaluiri despre viata privata a fiicei sale. Intrebata ce parere ar avea daca Alexia ar avea o relatie amoroasa cu manelistul Tzanca Uraganu, stirista de la PRO TV a raspuns prompt:

Andreea Esca: Sa aiba cu cine vor ei (n.r – copiii ei) relatii.

Marius Manole: Asa ai fi de acord cu toata lumea?

Andreea Esca: Da. Singurele lucruri de care mi-e teama este sa n-aiba o influenta negativa in sensul… nu stiu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare ca-i cel mai rau lucru care se poate intampla. Si realizez, fara sa vreau, ca sunt din ce in ce mai prezente in viata de zi cu zi.

Marius Manole: Dar daca ar fi cu Tzanca manelistul?

Andreea Esca: Nu cred ca pot veni cu cineva care sa fie chiar atat de gresit, pentru ca eu totusi cred ca ai stat 18 ani in casa cu mine si cred ca se cultiva niste valori. Poti sa ai niste iesiri din decor, dar cred ca in final fiecare dintre noi ne intoarcem undeva unde am fost crescuti, educati si invatati.

Marius Manole: Dar stii cine e Tzanca Uraganul?

Andreea Esca: Bineinteles ca stiu. E primul in Trending pe Youtube”, a spus cunoscuta prezentatoare de stiri.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004936 (s)