News Flash:

Andreea Antonescu a fost la un pas de moarte. Artista a urmat mult timp un tratament cu citostatice

23 Noiembrie 2021
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este mereu zambitoare, transmite o energie pozitiva, dar nu multi stiu ca aceasta a trait o adevarata drama. Cand era un copil, Andreea a primit cea mai trista veste din partea medicilor. Aceasta a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare si i-au fost date putine sanse de supravietuire.

Andreea Antonescu a scris istorie in muzica romaneasca alaturi de colega ei de trupa de la Andre, Andreea Balan. Recent, artista a fost invitata intr-o emisiune online, acolo unde a povestit momentele grele prin care a trecut cand avea cativa ani. Andreea a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, iar in schema de tratament primita de la cadrele medicale erau incluse si citostaticele.

”Cand am fost micuta am fost foarte bolnava, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oara cand eu dezbat acest subiect. A fost o infectie la ambii rinichi, am fost internata in Fundeni la varsta de 2 ani, am fost internata timp de 6 luni de zile, am prins acolo doua Craciunuri. Sansele ca eu sa traiesc eu minime, acesta a fost si motivul pentru care medicii i-au recomandat tatalui meu sa incerce sa mai faca un copil pentru a nu o pierde si pe mama, pentru ca ea ma iubea destul de tare”, a spus Andreea Antonescu in emisiunea online.


”Sansele mele de a supravietuire erau minime, aveam acte facute pentru a pleca in Belgia la tratamente, dar cu toate astea medicii de la Fundeni nu mi-au dat nici in alta tara sanse de supravietuire (...) Faceam citostatice...”, a mai spus Andreea Antonescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004840 (s)