News Flash:

„America Express” a anuntat cele noua echipe care vor pleca pe „Drumul Aurului”

20 Mai 2022
504 Vizualizari | 0 Comentarii
America Express

„Asia Express” este de domeniul trecutului. O noua emisiune isi va face locul in grila Antenei 1. Mai exact, in loc de aventuri in Asia, concurentii vor pleca in „America Express” pe „Drumul Aurului”.

„America Express” va porni motoarele, iar echipele vor merge si vor strabate toata America de Sud in indeplinirea misiunilor. Anul acesta, Gina nu va fi la carma emisiunii, ci o va lasa tot pe Irina Fodor sa preia conducerea. Echipele nu au fost deja formate, desi exista multe zvonuri. Pana acum, singurul concurent confirmat este Bordea. Pana cand echipa se organizeaza, Irina Fodor a trecut deja la treaba si a inceput sa isi faca bagajele.

Asa cum era de asteptat, inainte de a porni la drum, cei din Antena 1 s-au uitat in gradina proprie sa vada daca este cineva dornic de aventura „America Express”. Cautarile nu au durat prea mult si echipele au fost deja formate. Andreea Balan si Andreea Antonescu, Catalin Bordea si Cortea,  Jean Gavril si fratele lui, Dinu.

Chiar daca are probleme cu legea, Puya si Mihaela merg si ei in „America Express”, alaturi de Catalin Scarlatescu si iubita lui, Doina, Bianca Adam si mama ei, Pufeh si Bruja, Ovidiu Buta si iubitul lui si, nu in ultimul rand, Diana Bulimar si Larisa Iordache.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)