News Flash:

Opt actori care nici nu vor sa mai auda de rolurile care i-au facut celebri

19 Mai 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Megan

Ii cunosti din filme si seriale care i-au facut celebri, dar habar n-aveai ca ei au urat rolurile respective. ”Titanic”, ”Batman” sau ”James Bond” sunt capodopere pentru noi si cosmaruri pentru protagonistii lor. 

Billy Ray Cyrus a urat ”Hannah Montana”: ”Va spun sincer ca serialul ala mi-a distrus familia. As sterge totul cu buretele, daca as putea sa dau timpul inapoi”, a spus el. La vremea aceea, tatal lui Miley a divortat de mama ei, iar Miley nu vorbea cu el.

Katherine Heigl a reactionat ciudat in 2008, cand a primit o nominalizare la Emmy pentru rolul din serialul ”Grey's Anatomy”: ”Sezonul acesta nu cred ca meritam o nominalizare”. Mai tarziu a povestit ca filmarile au fost un cosmar, pentru ca statea pe platou si cate 17 ore pe zi. A parasit serialul in 2010.

Mark Wahlberg a jucat in ”The Happening”, in 2008. Dupa cativa ani, a declarat intr-un interviu ca n-a fost cea mai placuta experienta din cariera lui.

Pustiul pe care l-a facut celebru serialul ”Two And A Half Men”, Angus T. Jones, nu e deloc mandru de aceasta experienta din viata lui. Si-a exprimat, la un moment dat, dorinta de a parasi serialul si chiar le-a transmis oamenilor sa nu se mai uite la asemenea ”mizerii”.

Pe Kate Winslet toata lumea o cunoaste datorita rolului din Titanic. Actrita nu e deloc mandra de pelicula care i-a adus atata faima si bani. A declarat ca, atunci cand a vazut filmul, nu i-a placut cum a jucat si ca vocea ei suna ciudat.

Desi nu a fost primul ei rol, ”Transformers” i-a adus mult mai multa notorietate lui Megan Fox. Actrita n-a fost prea mandra de prestatia ei, pentru ca - zice ea - nu i-a pus in valoare calitatile actoricesti. De asemenea, a mai spus ca a fost un cosmar sa lucreze cu Michael Bay.

Pe Christian Bale il stim mai degraba din ”Batman” sau din ”American Psycho”. Actorul a avut un rol si in muzicalul ”Newsies”, cand avea 17 ani. Acum, dupa atatia ani, nu e prea mandru ca si-a asociat imaginea cu un astfel de gen, dar isi dorea cu disperare sa fie luat in serios.

Sean Connery, cel care l-a jucat pe primul James Bond, si-a dorit sa uite experienta. A fost recunoscator pentru ca l-a facut celebru, dar a urat personajul din tot sufletul. ”L-am urat dintotdeauna pe James Bond. L-as omori!”, a declarat actorul. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006050 (s)