News Flash:

Alexandra Stan regreta casatoria cu Emanuel? „Nu vreau sa-l jignesc acum”

24 Noiembrie 2021
335 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan nu trece prin cea mai buna perioada a sa. La doar trei luni de la casatorie, artista s-a despartit de alesul inimii ei. Zvonuri legate de acest subiect au existat si in trecut, doar ca acum confirmarea a venit chiar din partea ei.

Artista nu prea a avut noroc in dragoste si a crezut ca Emanuel este barbatul langa care va ramane toata viata. Din pacate, lucrurile nu au functionat asa cum isi imaginau si, dupa trei luni de casnicie au divortat. Alexandra Stan a declarat ca Emanuel va fi mereu prietenul ei si ca vor continua sa se sune daca vor avea nevoie unul de celalalt. Acum, la saptamani bune de la divort, Alexandra considera ca au existat mai multi factori care au dus la asta, inclusiv graba ei. Artista stie ca nu poate da timpul inapoi, asa ca a luat totul ca pe o lectie.

„Acum nu vreau sa il jignesc pe Emanuel. E un om super ok. Are foarte multe calitati. De asta m-am si indragostit, initial, de el. Nu eram prea pretentioasa. M-as fi casatorit cu oricine imi iesea in cale. Am incercat sa facem copii. Am mers la doctor, am facut investigatii. Nu zic ca nu trebuia sa fac asta. Chiar nu cred ca trebuia sa fac asta. Nu trebuia sa ne grabim. In primul rand, trebuia sa stam sa ne cunoastem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietena. Eu aveam nevoie de cineva care sa ma ajute sa trec peste anumite momente. Era o perioada sensibila pentru mine.”, a spus Alexandra Stan in podcast-ul lui Gojira.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004908 (s)