News Flash:

Alexandra Stan, dubla tentativa de suicid. Cine a fost alaturi de artista si a salvat-o la timp

20 Mai 2022
350 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan a trait in ultimele luni cat nu traiesc altii intr-o viata. Artista a participat la una dintre cele mai dure competitii in Republica Dominicana, s-a casatorit si a si divortat. Toate astea, cumulate cu stresul si oboseala au condus-o pe Alexandra in pragul unui colaps mental

Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate artiste de la noi. Constanteanca nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, ba mai mult, considera ca sinceritatea a ajutat-o in multe situatii critice.

Despre perioada anterioara agresiunii fizice, Alexandra Stan a acceptat sa vorbeasca abia acum, in podcastul „Fain & Simplu' de pe YouTube. Vedeta a marturisit ca la acea vreme nu mai gasea niciun motiv sa traiasca si ca se gandea sa-si ia viata. Ba mai mult, spune ea, chiar a incercat sa o faca, de doua ori.

„Nu gaseam niciun motiv sa traiesc. Ma gandeam sa-mi iau viata si chiar am incercat de doua ori cand eram cu Marcel. E clar ca astea nu-s ganduri din lumina, de la Dumnezeu, bune.


Eram in Elvetia, printre munti, la un concert, si luasem pastile. A venit taica-miu sa-mi zica sa beau multa apa sa vomit. El era tour managerul meu atunci si avea cartela de la camera. La eveniment era si presedintele Elvetiei de la acea vreme, era o petrecere privata la o statiune de schi', a marturisit Alexandra Stan in cadrul podcastului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006554 (s)