News Flash:

Adela Popescu si-a contaminat colegii cu Covid. Cum se simte Shurubel? ”Am niste simptome ciudate”

14 Septembrie 2021
605 Vizualizari | 0 Comentarii
Shurubel

Fix la inceperea noului sezon de Vorbeste lumea! Adela Popescu le-a dat producatorilor, dar si fanilor o veste pe care cu siguranta nu au primit-o prea bine. Vedeta a fost diagnisticata cu Covid si, desi si-a luat toate masurile de precautie si a parasit platoul de filmare la timp, virusul tot a reusit sa se raspandeasca printre colegii ei. Prima victima a fost chiar noul ei coleg, Shurubel.

Adela Popescu a anuntat in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea ca sufera de COVID-19. Starea de sanatate a actritei nu este una grava, insa aceasta incearca asa cum poate sa il protejeze pe Adrian, cel de-al treilea ei copil. Vedeta a mai declarat ca urma sa se vaccineze, insa a asteptat sa treaca o perioada dupa nastere. Acum, dupa ce aceasta s-a izolat a aflat ca Shurubel, colegul ei este si el pozitiv Coronavirus. Locul lui a fost luat de Cosmina Pasarin, dar cei din productie s-au gandit si la el, asa ca l-au contactat penntru a le detalia simptomele pe care le are si daca este pe drumul cel bun spre vindecare.

”Am mancat o ceapa intreaga fara sa mi se intample nimic. Am vrut sa fac un experiment, credeam ca macar o sa lacrimez, dar nimic.Daca inchideam ochii si imi spuneai ca mananc o para sau un mar, chiar credeam (…) Am transpirat pana acum 11 tricouri si jumatate. Spun jumate pentru ca dupa ce am transpirat 11 tricouri, am luat de sotia mea o camasa de noapte.Deci, vreau sa spun ca noi barbatii ne imbracam noaptea cu ce apucam, dar asa de bine s-a simtit camasa de noaptea pe corpul meu, fina asa (…)”, a marturisit Shurubel.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)