News Flash:

Abia acum s-a aflat! Ce relatie exista, de fapt, intre Anamaria Prodan si fratii Camataru. „Ia, suna-l si intreaba-l!”

11 Ianuarie 2022
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trece prin una dintre cele mai tumultoase perioade din viata sa. Totusi, impresara si-a gasit puterea de a zambi si dupa divortul de Laurentiu Reghecampf si se pare ca este mai fericita ca niciodata. Anamaria Prodan era constienta ca, la un moment dat, toti oamenii din viata ei vor pleca si ea va ramane singura persoana pe care se poate baza.

In ultima vreme, Anamaria Prodan a fost prezenta in fata fanilor doar din cauza scandalului in care este implicata cu Laurentiu Reghemcampf. Cei doi au cam tulburat apele atunci cand au anuntat ca divorteaza si se pare ca acestea nu dau semne ca s-ar linisti prea curand. Anamaria Prodan a decis ca anul 2022 va fi anul schimbarilor si al provocarilor pentru ea, asa ca, deja, a inceput cu prima. Impresara a mers la podcastul lui Codin Maticiuc care, desi nu a fost inca postat, a reusit sa starneaasca un intreg val de reactii. In materialul care va fi urcat maine pe Youtube, Anamaria Prodan vorbeste, pentru prima data despre relatia pe care o are cu fratii Camataru si cu prietenii acestora.

Anamaria Prodan: De acolo a plecat smecheria, intelegi? Apropo de cartea ta cu Nutu Camataru, eu eram cu Fane, stii. Cu Fane Spoitoru.
Codin Maticiuc: Cum adica erai cu Fane?

Anamaria Prodan: Eram in acelasi anturaj, prieteni. ”Domne, Anamaria Prodan umbla cu Bebe Camataru”. Pentru mine au fost fratii mei si niciodata nu m-am dezis.

Codin Maticiuc: Cu Nutu te stii?

Anamaria Prodan raspunde fara sa ezite: Dar cum sa nu? Ia intreaba-l.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007902 (s)