News Flash:

Colterm opreste de tot caldura in Timisoara, de la finalul lunii aprilie

20 Aprilie 2022
459 Vizualizari | 0 Comentarii
Colterm

Sezonul rece se incheie oficial si la Colterm. Din 22 aprilie, societatea de termoficare furniza pe timpul zilei agent termic pentru incalzire la parametri redusi, urmand ca din 26 aprilie sa opreasca de tot caldura.
  
Cum prognoza meteo pentru urmatoarea perioada arata ca temperaturile diurne si nocturne vor continua sa creasca, reprezentantii Colterm transmit ca din 22 aprilie vor furniza pe timpul zilei agent termic pentru incalzire la parametri redusi, iar din 26 aprilie vor sista de tot furnizarea caldurii in oras.

„Incheiem inca un sezon de incalzire, nu lipsit de provocari si dificultati, generate atat de situatia financiara delicata pe care compania noastra o traverseaza, cat si pe fondul crizei energetice actuale. Dorim pe aceasta cale sa le multumim inca o data abonatilor nostri pentru intelegerea aratata si pentru ca ne-au ramas alaturi. Totodata, mai dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca facem toate eforturile necesare cresterii calitatii serviciilor pe care le furnizam, astfel incat pentru viitorul sezon rece confortul abonatilor sa fie pe masura asteptarilor tuturor”, a transmis administratorul special al societatii de termoficare, Alexandru-Cristian Amza.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006366 (s)