News Flash:

Cum a aratat viata Ginei Pistol inainte de a-l intalni pe Smiley si cu cine s-a iubit prezentatoare inainte de a se aseza la casa ei?

13 August 2021
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti si asta este cu siguranta cea mai frumoasa perioada din viata lor. Cei doi se inteleg de minune si sunt extrem de norocosi ca s-au gasit unul pe celalalt. 


Ce poate fi mai frumos in viata unui cuplu decat sa i se indeplineasca cea mai mare dorinta? Gina si Smiley au devenit parinti iar asta a fost una dintre cele mai frumoase vesti pe care au primit-o, mai ales ca Gina nu se astepta la asta, chiar daca isi dorea.

Inca de cand au aparut impreuna, Gina si Smiley au fost pe placul fanilor si au primit eticheta de ”cuplul perfect”. Cei doi sunt extrem de naturali, de haiosi si au o relatie destul de transparenta cu fanii lor. Cuplul i-a purtat pe urmaritori intr-o adevarata calatorie inainte de marele moment in care micuta lor a venit pe lume si au primit milioane de aprecieri pe social media.

Inainte de a deveni oficial iubita lui Smiley si a de a-i darui artistului primul lui copil, aceasta a avut un palmares impresionant in materie de iubiti. Prin viata Ginei au trecut Codin Maticiuc, Ciprian Marica, Mihai Radut, Aurel Munteanu Jr., Marius Turcu și Bodan Ivanof.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)