News Flash:

Eveniment de excepție în orașul de pe Bega

Cinematograful Timiș a fost gazda Galei Comunității Timișoara 2023

8 Decembrie 2023
139 Vizualizari | 0 Comentarii


Cinematograful Timiș, recent renovat în Timișoara, a găzduit Gala Comunității Timișoara 2023. Această ocazie a adunat într-un singur loc atât comunitatea locală, cât și persoanele care au contribuit la desfășurarea evenimentelor din anul Capitalei Europene a Culturii. Gala a marcat un an deosebit și memorabil pentru toți participanții.

„Voi toți ați contribuit la acest brand, la acest titlu, vreau să vă mulțumesc! Dacă acum un an sau doi am auzit de multe ori așteptarea explicită că această capitală cultrală este ceva ce face Primăria sau Ministerul, eu cred că după acest an, care a fost ca o furtună cu soare și puțină ploaie, ne dăm seama că a fost o călătorie pentru noi, ca oraș întreg, ca o comunitate”, declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

La Gala Comunității Timișoara 2023, sala a fost plină, adunând actori culturali, artiști, autorități și simpli cetățeni care au contribuit la realizarea unui an special al Capitalei Europene a Culturii.

Finalul anului Timișoara 2023 se desfășoară și în acest weekend, oferind o serie de concerte și spectacole în aer liber. Artiști precum Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Sonics, EMAA și Klangphonics vor urca pe scenă în Piața Unirii. De asemenea, este pregătit și un show acrobatic aerian. Detalii despre program pot fi găsite aici!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005188 (s)