News Flash:

Eveniment de excepție în Timișoara

Astăzi, 7 decembrie, la Iulius Town are loc concertul „Rock for Life” și un show de lumini cu 250 de drone

7 Decembrie 2023
150 Vizualizari | 0 Comentarii


Evenimentul de închidere a anului Timișoara 2023 se va desfășura în diverse zone din oraș și în Iulius Town, unde vor avea loc „Rock for Life” și un spectacol de lumini cu 250 de drone. Te invităm să participi la aceste evenimente excepționale în această săptămână la Iulius Town!

Flight Festival organizează un eveniment special joi, 7 decembrie. „Rock for Life” va aduce împreună legende ale rockului timișorean: Phoenix, Cargo, Mircea Baniciu și Implant pentru refuz, într-un concert ce va avea loc în parcarea VIP UBC3 din Iulius Town Timișoara. Intrarea este gratuită, iar concertul începe la ora 19.00. „Rock for Life” este un eveniment marca Flight Festival.

Tot joi, poți experimenta arta și un spectacol în aer liber în cadrul „Light Up The Sky”, unde 250 de drone vor realiza o sincronizare pe cer într-un „dans” inedit. Spectacolul începe la ora 22.00 și este cel mai bine vizibil din parcarea UBC VIP UBC3 a Iulius Town. „Light Up The Sky” implică un grup de drone care zboară simultan și sunt programate să execute mișcări și modele coregrafice, precum: forme geometrice, litere, figuri sau să creeze imagini, inclusiv clădiri emblematice din Timișoara, dar și efecte luminoase în aer.

Iulius Town a fost un partener activ al Timișoara 2023, găzduind peste 20 de evenimente în cadrul programului Timișoara Capitală Culturală, printre care se numără: District23 – The Showcase, Expoziția foto „Tezaur Uman Viu”, Treasure Games in Banat, DODOS (spectacol stradal din Franța), Concert Lepa Brena, Culture of Nightlife Conference și multe altele pe care le poți descoperi pe site-ul Iulius Town.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)