News Flash:

Cine este Răzvan Cocea, fostul soț al lui Alice Cavaleru

14 Iunie 2022
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T094501 241

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva nai. Cei doi au împreună o fetiță, iar acum ea este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Puțin sunt cei care știu că Alice Cavaleru a mai fost căsătorită înainte a-și cunoaște adevărata dragoste. Aceasta s-a iubit cu Răzvan Cocea, însă au divorțat în urmă cu câțiva ani.

Alice Cavaleru și Răzvan Cocea au format un cuplu frumos la vremea lor, dar vița a decis că destinul lor nu este să fie împreună pentru totdeauna. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, la notar, în urmă cu câțiva ani. În timp, actuala soție a lui Vladimir Drăghia s-a simțit neîndreptățită din punct de vedere financiar și l-a dat în judecată pe fostul soț pentru a beneficia de averea din tipul căsniciei cu el.

Alice Cavaleru a mai fost căsătorită

Acum, Alice Cavaleru se poate numi pe deplin fericită. Are un soț care are mare grijă de ea și o iubește, o fetiță minunată și este însărcinată pentru a doua oară. Asta nu se poate spune și despre trecutul ei. Dacă acum este împlinită, relația anterioară cu Răzvan Cocea nu a fost ceea ce trebuie, motiv pentru care s-a ajuns la despărțire. În timpul mariajului lor, cei doi au construit împreun un imobil de 7 apartamente, 6 dintre ele fiind vândute, iar banii de pe urma lor au fost încasați doar de fotul soț. Asta a făcut-o pe actuala soție a lui Vladimir Drăghia să îl dea în judecată pe fostul soț, însă a renunțat rapid la proces, deoarece nu și-a putut permite să plătească taxa de timbru care ajungea la suma celor 7 apartamente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008471 (s)