News Flash:

Câți bani câștigă Adi Sînă la nunțile din India. Artistul este foarte iubit de publicul de acolo

14 Iunie 2022
332 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T093625 615

Adi Sînă este un cântăreț foarte apreciat la noi, dar mai ales de publicul din India și Pakistan. Acesta colaborează cu producătorii indieni încă din anul 2011 de când i s-a propus să producă o coloană sonoră pentru un film. De atunci a intrat în atenția publicului indian și cântă mereu la evenimente private, precum nunți. Soția lui, Anca Serea, a vorbit recent despre sumele pe care le câștigă la astfel de evenimente, ele fiind foarte mulțumitoare.

Adi Sînă cântă la evenimentele privat din India și Pakistan din anul 2011, fiind extrem de apreciat de publicul de acolo. Anca Serea a recunoscut că artistul este extrem de bine plătit de către indieni. Acesta cântă singur la evenimente, fără trupă, iar banii câștigați nu trebuie să îi împartă cu nimeni. Conform spuselor soției sale, Adi Sînă poate ajunge și la suma de 7000 de dolari pe un singur eveniment.

Câți bani câștigă Adi Sînă la nunțile din India
Recent, Anca Serea a vorbit despre evenimentele pe care soțul ei le are în India și Pakistan. Acolo, nunțile și evenimentele private țin durează foarte mult, iar onorariul este pe măsură. Aceasta a mărturisit că indienii plătesc extrem de bine mai ales la nunți, ei fiind foarte bogați.

‘’Indienii sunt extrem de bogați, plătesc bine mai ales la nunți. Acolo o nuntă ține trei-patru zile, chiar și o săptămână, au momentele lor, cu mulți artiști internaționali. A avut concerte în India și Pakistan. El merge foarte des acolo, are publicul lui, a fost chiar și-n pandemie. Are multe evenimente și private. Cântă la Universități, pe stadioane, unde e nevoie și de poliție’’, a declarat Anca Serea pentru Impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006368 (s)