News Flash:

Johnny Depp a anunțat primul proiect după ce a câștigat procesul cu fosta soție

14 Iunie 2022
300 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T094335 720

Procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp a fost unul extrem de mediatizat. Într-un final, după ore întregi petrecute în tribunal, confruntarea a fost câștigată de Johnny Depp. După succesul pe care l-a avut în fața juraților care i-au dat câștig de cauză în lupta cu fosta soție, Depp a dat acum și câteva detalii despre noul proiect la care lucrează.

La câteva zile după ce procesul dintre Deep și fosta soție s-a încheiat, actorul de la Hollywood a anunțat că pe data de 15 iulie va lansa un album cu rockerul englez Jeff Beck.

Johnny Depp a anunțat primul proiect după ce a câștigat procesul cu fosta soție

Potrivit unui comunicat emis de Depp şi Beck, numele albumului va fi „18”, și va conține în mare parte cover-uri de la Beach Boys, Marvin Gaye sau Velvet Underground. Mai mult, albumul va cuprinde două melodii scrise de Johnny Depp, în vârstă 59 de ani, „This is a Song for Miss Hedy Lamarr” şi „Sad Motherfuckin' Parade”. Nu este pentru prima dată când Johnny Depp cochetează cu muzica - actorul a înregistrat şi efectuat turnee timp de mai bine de un deceniu cu Hollywood Vampires, un „supergrup” căruia i-a pus bazele alături de Alice Cooper şi Joe Perry.

Depp, victorie în procesul cu Amber Heard

Amber Heard a pierdut procesul împotriva fostului său soț, Johnny Depp. După 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, jurații i-au dat dreptate, acordându-i despăgubiri de 10,5 milioane de dolari.

Deep, mesaj pentru susținătorii săi

După ce a câștigat în instanță, actorul a decis să devină un utilizator al aplicației TikTok. Are o singură postare pe cont, prin care le-a mulțumit susținătorilor săi, postare care a strâns peste 11.2 milioane de vizualizări, aproape 4 milioane de aprecieri și 217.000 de comentarii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005383 (s)