News Flash:

La a treia înfrângere consecutivă în Superligă

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

2 August 2023
238 Vizualizari | 0 Comentarii


Echipa Dinamo București a suferit o înfrângere grea în fața echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 (1-0), într-un meci disputat luni seara pe Stadionul Arcul de Triumf din capitală, în etapa a treia a Superligii de fotbal.

Oaspeții au reușit să marcheze la fiecare oportunitate de gol creată. Slovacul Pavol Safranko a deschis scorul în minutul 41, după o centrare excelentă a lui Roland Varga. Albanezul Isnik Alimi a marcat golul doi al echipei Sepsi OSK în minutul 83, profitând de o contraatac după ce Ion Gheorghe a lovit bara porții. Croatul Adnan Aganovic a stabilit scorul final în minutul 90+6, tot pe contraatac.

Cu toate că scorul final a fost drastic, meciul s-a desfășurat echilibrat, iar Dinamo a avut câteva ocazii importante de a marca. Dennis Politic a ratat o oportunitate clară de gol în fața portarului Roland Niczuly în minutul 30. Spaniolul Gorka Larrucea a trimis mingea în bară din voleu în minutul 72, iar Neluț Roșu a încercat o reluare din foarfecă în minutul 74, însă Niczuly a reușit să respingă. Bogdan Oteliță a salvat echipa Sepsi OSK din fața golului în minutul 90+1, respingând mingea trimisă de Cătălin Țîră.

După această înfrângere, Dinamo București a acumulat trei înfrângeri în cele trei meciuri jucate în acest sezon. În schimb, Sepsi OSK rămâne neînvinsă, având două victorii și un egal înregistrate până acum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004813 (s)