News Flash:

Cele mai bune ceaiuri pentru indigestie

4 Februarie 2015
1351 Vizualizari | 0 Comentarii

In caz de indigestie, cele mai bune remedii sunt ceaiurile de menta, coada-soricelului, afin, trandafir sau de lemnul Domnului, spun specialistii citati de Adevarul.

De asemenea, ceaiurile de mur, anghinare si de galbenele au si ele efect imediat. Acestea usureaza digestia, inlatura senzatia de voma si echilibreaza tranzitul intestinal.

Pentru prepararea ceaiului de afin se folosesc atat frunzele, cat si fructele. Ceaiul se bea cald, in cate trei reprize pe parcursul unei zile. Tratamentul trebuie urmat pentru cel putin 14 zile.

In schimb, o cura cu ceai de menta se tine maximum cinci zile. Tratamentul cu ceai din petale de trandafir de dulceata trebuie urmat timp de o luna. In crizele de bila, este recomandat sucul de ridichi negre, din care se iau zilnic 4-5 lingurite.

Insa chiar daca v-ati revenit cu ajutorul remediilor naturiste, dupa indigestie trebuie sa evitati mezelurile, ouale, salatele cu sosuri de maioneza, cafeaua, prajelile, smantana, bauturile carbogazoase, alcoolul si ciocolata.


indigestie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006481 (s)